De Floddertjes & De Zaza’s

Ons Kindercentrum bestaat uit 4 groepen waarvan er twee groepen zijn in de leeftijdscategorie van 0-2 (babygroepen) Deze groepen dragen de namen; De Floddertjes & De Zaza’s

Op deze groepen staan rust, reinheid en regelmaat voorop. Ieder baby’tje heeft een stukje eigen zorg nodig, van het flesje op gezette tijden tot het gewenste slaapritme. Er is veel individuele zorg, we doen een-op-een activiteiten en hechten wij aan sensitieve responsiviteit.
Op deze groepen staan standaard drie vaste beroepskrachten en enkele zorgvuldig gekozen stagiaires van niveau 2 of 3. Ondanks dat ieder kindje zijn eigen stukje zorg nodig heeft is er op deze groep ook veel tijd en aandacht voor groepsactiviteiten zoals bv verhaaltjes voorlezen, liedjes zingen, knutselen en buitenspelen. Bij droog weer zijn ook onze jongste kindjes buiten te vinden op ons mooie speelplein.

Bij mooi weer fijn in de schaduw of lekker spelend met water. Ook een fijne wandeling door de buurt in de kinderwagen of onze prachtige bolderkarren behoort tot ons dagprogramma.