Even voorstellen

Erik klein

Ik ben Erik Sweers

Locatiemanager van Kindercentrum Jip en Janneke.
Sinds 1997 ben ik werkzaam in de kinderopvang, dus kan ik wel stellen dat ik enige ervaring heb.

Na jaren als pedagogisch professional te hebben gewerkt ben ik doorgerold in de functie van locatie manager.
Door te kijken wat er leeft binnen het team, te luisteren naar ideeën, adviezen en kritische noten,  zijn wij geworden tot wat wij nu zijn; een vast team, enthousiaste pedagogisch medewerkers die bedreven zijn in hun werk en positief ingesteld. Kijken altijd naar het individuele kind en blijven zich ontwikkelen op pedagogisch vlak. Ze creëren een warme open sfeer waar kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen, te groeien maar bovenal waar ze zichzelf mogen zijn!

Als vader van 3 weet ik hoe belangrijk het is om een plek te hebben waar kinderen de wereld kunnen ontdekken, lekker kunnen rennen en spelen maar ook hun talenten kunnen ontwikkelingen doordat we het aanbod van activiteiten afstemmen op de kinderen van de groep. Het bieden van kinderopvang van hoge kwaliteit is ons streven en ik ben trots op wat wij in 40 jaar hebben bereikt!

Nancy klein

Ik ben Nancy Harmsen

Ik ben geboren in 1979 in Rotterdam en werkzaam voor Kindercentrum Jip & Janneke vanaf 1999. Een snel rekensommetje leert dat ik dus al meer dan de helft van mijn leven mag werken op ons mooie Kindercentrum.

Na jaren als pedagogisch professional te hebben gewerkt kreeg ik de mooie kans en uitdaging om pedagogisch coach en beleidsmedewerker te worden. Sinds 2018 vervul ik nu de rol van coach/beleidsmedewerker én PM’er.
Dit betekend dat ik midden in het team sta en op deze manier kan coachen, sturen en begeleiden vanaf de werkvloer. In het werken met kinderen is elke dag weer een uitdaging. Dus of het nu gaat om een persoonlijke coach vraag of om een pedagogisch vraag omtrent een kind; mijn doel is om jou uiteindelijk zelf het antwoord te laten vinden, met een beetje hulp van mij.
Dit geldt uiteraard ook voor ouders. Bij een opvoedkundige vraag stel ik hun vaak de vraag; wil je mijn pedagogisch of persoonlijke antwoord? Want als moeder weet ik maar al te goed dat sommige dingen niet altijd pedagogisch op te lossen zijn 😉

Mijn motto is dan ook; Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Met een knipoog naar het leven en een grapje op zijn tijd maakt je sommige dingen net even wat makkelijker….

Eartha

Ik ben Eartha van Orsoy

Pedagogisch professional en al sinds 2003 werkzaam bij Kindercentrum Jip en Janneke.

Tijdens mijn opleiding SPW3 kwam ik hier stage lopen en daarna kreeg ik meteen aan baan aangeboden. Eerst als vakantie/invalkracht en daarna echt leidster op een eigen groep!

Ik zie Jip en Janneke echt als een 2e familie en toen ik eenmaal zelf een kindje kreeg vond ik dit natuurlijk meteen de juiste plek voor haar om te komen spelen en leren. Het voelt hier vertrouwd en onwijs leerzaam, zelfs na al die jaren hier werkzaam te zijn zie ik nog elke dag een uitdaging in mijn vak.
Het contact met ouders is open, vertrouwd en liefdevol. Je zorgt immers voor hun sprankeltje goud, een vertrouwensband is de basis tussen jou, het kind en de ouders. En natuurlijk de kinderen zelf;  bent hun veilige haven, je biedt hun bescherming en een leerzame plek om te kunnen groeien en te ontwikkelen. Samen met  al hun vriendjes en vriendinnetjes probeer je ze een goede basis te geven voor de toekomst!!!

Naoual

Ik ben Naoual Ennaji!

Ik ben geboren in 1988, woonachtig in Rijswijk, getrouwd en moeder van drie kinderen.
Vanaf september 2009 ben ik werkzaam als pedagogisch professional bij Kindercentrum Jip & Janneke.
Het werken met kinderen is mijn passie, iets waar ik iedere dag erg vrolijk van word.
Jip & Janneke voelt voor mij als een veilige haven daar waar ik mezelf kan en mag zijn en waar ik me thuis voel.
Ik vind het daarom dan ook heel belangrijk dat jullie kindje(s) zich thuis voelt bij ons op het kinderdagverblijf.
Ik weet zelf als moeder zijnde, dat het moeilijk kan zijn om je kindje achter te laten bij anderen.

Het fijne aan Jip & Janneke vind ik  dat het kleinschalig is,  waardoor je al snel een hechte band met de kinderen, ouders en collega’s kan opbouwen.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen maar vooral een leuke en leerzame tijd hebben op het kinderdagverblijf. Wat ik het leukste vind aan kinderen is dat het elke dag anders is, geen een dag is hetzelfde. Gezellig samen activiteiten doen, puzzels maken, spelletjes spelen , boekjes voorlezen, knuffelen of samen zingen.
Ik ben iemand die van duidelijkheid en structuur houd, ik hoop jullie kinderen dit dan ook te kunnen bieden. Daarnaast houd ik ook van gezelligheid en een beetje gek doen, lijkt mij een mooie combi om met veel plezier voor de doelgroep iets moois te kunnen betekenen

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar manier!