Communicatie

In onze communicatie naar jou als ouder toe gebruiken wij, naast de mondelinge overdracht aan het eind van de opvangdag ook een digitaal medium: het Jip & Janneke Ouderportaal.

Je kan via dit Ouderportaal foto’s bekijken die op de groep van je kindje zijn gemaakt, zijn/haar digitaal schriftje lezen, berichten van pedagogisch medewerkers of de leidinggevende lezen, maar zelf ook berichten sturen en uiteraard een stukje in het dagboek je van jou kleine schrijven. Ook wij schrijven dit dagboek je. Voor kindjes tot 1 jaar iedere opvangdag, voor kindjes tussen de 1-4 jaar 1 tot 2 keer in de week. Zo geven wij jou inzicht in de opvangdag van je kindje en kunnen wij lezen hoe het thuis gaat en hoe bijvoorbeeld de dag er voor of de nacht gegaan is.

Daarnaast kan je via het Ouderportaal een berichtje achterlaten wanneer  je kindje bijvoorbeeld een keer niet komt of door iemand anders wordt opgehaald. Hieronder vertellen wij jou hoe je kan inloggen en wat de mogelijkheden van het ouderportaal allemaal zijn.

Inloggen doe je als volgt;

  • Ga naar de App Store (Apple) / Google playstore (Android)
  • Ga naar zoeken en tik in “Ouderapp”
  • Download de app
  • De app zal om een URL vragen, vul hier jipenjanneke.ouderportaal.nl in
  • Vul je gebruikersnaam + wachtwoord in

Mocht je je wachtwoord en/of gebruikersnaam niet meer weten klik dan op “wachtwoord vergeten” dan nieuw krijg je een link in de mail om een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord aan te maken.

Lukt het na dit stappenplan nog steeds niet, neem dan even contact op met Jip & Janneke.